Are you ready for takeoff?

bloglaunch budgetista

Zijn jullie klaar voor iets helemaal nieuws? Zin in een reis door foto’s van prachtige bestemmingen, handige aanraders voor citytrips of de beste overnachtingen? Are you ready for takeoff? Vanaf nu neem ik je op Budgetista mee naar de leukste reisbestemmingen, allemaal on a budget. Voor mij het einde van een héle lang tijd mode- en lifestyle bloggen, maar wél het begin van het volgen van mijn grootste passie.

Uit de sleur…

In januari 2013 startte ik mijn eerste echte blog, Cats&Dresses. Mode, lifestyle en af en toe een vleugje reizen stonden centraal, voor bijna twee jaar! Toch had ik het gevoel dat ik een beetje in een sleur terechtgekomen was… Budgetista werd geboren. Ik wou mijn focus leggen op het budget aspect, vol nieuwe moed en met een frisse lay-out startte ik. Al snel bleek het bloggen niet zo simpel. Het voelde al snel als een verplicht nummertje om elke dag iets gepost te krijgen. In vlagen van inspiratie en motivatie schreef ik posts voor een week, om vervolgens weer een maand niets van me te laten horen.

Enkele mini identiteitscrisissen later besefte ik dat het niet bloggen is, waar ik op uitgekeken ben. Het lag aan het onderwerp. Omschrijven in meer dan drie zinnen hoe geweldig en mooi die handtas wel niet is, of tonen wat ik nu weer geshopt had: ik had er eerlijk gezegd geen zin meer in. Begrijp me niet verkeerd: ik verslind zelf dagelijks nog modeblogs, maar zelf één onderhouden, thanks, but no thanks!…naar een nieuw begin!

Maar waar heb ik dan wél zin in om over te schrijven? Dat wist ik al veel langer dan vandaag, maar nooit durfde ik de stap te zetten. Reizen. Iedereen die mij kent, weet dat ik er eindeloos over kan praten, dat niets mij gelukkiger maakt dan een goedkoop vliegtuigticket scoren en gewoon ergens gààn.

Waarom ik dit nooit eerder durfde? Omdat ik bang ben dat ik niet genoeg stof heb om over te schrijven. Ja, ik hou van er op uit te trekken, maar jammer genoeg heb ik niet de bankrekening van een oliesjeik om wekelijks het vliegtuig naar eender waar te nemen. Net dat maakt het zo uitdagend, maar ook zo leuk: ik wil tonen dat iedereen kan genieten van reizen, ook al heb je geen duizenden euro’s op de bank staan.
Ik hoop jullie allemaal te inspireren met mijn spiksplinternieuwe blog.Vanaf morgen komt de real stuff er aan, so see you soon 😉

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *