Genieten van een luxe weekend on a budget

Luxe weekend budget

Een budget luxe weekend? Wat stelt dat in godsnaam voor? Heerlijk overnachten met de boyfriend in een viersterrenhotel voor een klein prijsje, that is! Om onze tweejarige anniversary te vieren, besloten we een trip in eigen land te houden en trokken we naar Brussel voor twee geweldige dagen. Vanuit het heerlijke king size bed (serieus, ik wou dat ik die matras kon stelen) was het gezellig om op bovenstaande uitzicht uit te kijken! Lees verder voor tips hoe jij een luxe weekendje voor weinig geld boekt!

We bleven overnachten bij het Sheraton Brussel, waarbij we maar €40 per persoon betaalden! Dat hoor je goed, ik vond het een geweldige deal. Stiekem was het een nog geweldigere deal aangezien mijn ouders het ons cadeau deden! Voor die prijs zat je pal in het centrum (hallo, winkelstraat op drie minuten van de deur), had je een geweldig uitzicht vanaf de vijftiende verdieping én was het alsof je op wolkjes sliep. Serieus, moest dat bed in de lift passen en ik de kracht had om hem de lobby door te sleuren, zou ik hem kidnappen.

Luxe weekend budget

 

Tips & tricks voor een budget luxe weekend

♥ Kijk op sites als booking.com en Trivago. Je kan er kiezen om enkel vier- en vijfsterrenhotels in de resultaten op te nemen, die je dan natuurlijk rangschikt van goedkoop naar duur. Onze hotelkamer boekten we via booking.com.

♥ Een andere tip die ik je kan geven is besparen op aanvullende diensten. Onze kamer was misschien goedkoop, maar het ontbijt die je er bij kon bestellen helemaal niet, daar moest je zo’n €50 voor neertellen. Wij haalden (misschien triest) heerlijke boterkoeken en smulden die in het kingsize bed mét prachtig uitzicht op. Luxe hoeft toch niet duur te zijn?

♥ Wanneer je een kamer boekt via het internet, kan je vaak speciale ‘wensen’ aangeven. Geniet van alle inbegrepen extra’s die je krijgen kan, je hebt er ten slotte voor betaald, ook al was het niet zo’n hoge prijs.  Zo heb ik gekozen voor een kamer op een hogere verdieping, waardoor we een prachtig uitzicht hadden. Het zwembad op het dak hebben we niet uitgetest, wegens te weinig tijd, maar zelfs die luxe was inbegrepen in de prijs.

 

Heb jij al eens overnacht in een heerlijk luxe hotel en heb je nog tips? Ik vond het alleszins voor herhaling vatbaar!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *