Even wegdromen naar de Mercado Central

Tijdens een werkweek of tussen twee saai lessen, droom je al snel eens weg naar andere oorden… In mijn geval naar mijn laatste tripje naar España, bestemming: Valencia. De Mercado Central was right up my alley: een gigantische markthal (de grootste in Europa) vol met eten. Yes, een must-visit, inderdaad.

Een ideale markt om je dag te beginnen, want voor een verse koffie of een heerlijk vruchtensapje ben aan het juiste adres. Bovendien is alles er spotgoedkoop, dus niet enkel jij, maar ook je portemonnee wordt hier blij van. Denk: één euro voor een vers sapje. Als je zelf wil gaan koken op het appartement of in het hostel waar je verblijft, kan je natuurlijk ook gewoon lekker verse producten kopen, like locals :)


Hou jij van marktjes doen op reis? Deze vond ik alleszins heel leuk, we zijn er dan ook twee keer geweest. Voor de heerlijke sapjes, natuurlijk! 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *