Een maand onbeperkt met de trein voor €25!

Als je me kent, dan weet je dat ik BFF’s ben met de trein. Mijn bijnaam is niet voor niets Liesetrein.be, toch? Jammer genoeg is het niet altijd even goedkoop, maar daar is er deze zomer een oplossing voor: Go Unlimited. Voor €25 onbeperkt door België treinen, yes please!
Nope, dit is geen reclameboodschapje, maar een mededeling voor andere jongeren in België, omdat ik het zelf gewoon héél interessant vind. Ik was very excited toen ik voor het eerst hoorde dat je voor dit kleine prijsje een maand overal naar toe kon met de trein, onbeperkt!

Go Unlimited, qué?

Alles wat je moet doen is een MOBIB kaart hebben (you know, voor je treinabonnement). Ik had er toevallig eentje omdat ik een abonnement voor stage had, maar als je die niet hebt, koop je die voor 5 euro aan het loket. Daar komt een héél sexy pasfoto op en you’re good to go.
Voor €25 kan je aan de automaten Go Unlimited op je MOBIB kaart zetten, goed voor 31 dagen onbeperkt België doorkruisen. Jammer genoeg is dit enkel in juli en augustus.
Ga jij vaak met de trein op reis? Ik vind dit alleszins een super deal voor deze zomer, pretty perfect als je wat van eigen land wilt ontdekken!

13 Comments

 • CRVY says:

  Wauw, bedankt voor de tip! Ik ga 't seffens meteen even aan m'n boyfriend zeggen, dit is echt superhandig! Kunnen we deze vakantie lekker op stap in eigen land 😀

 • Charlotte says:

  Wat gaaf!! Kan je dit als Nederlander ook kopen denk je, en dan naar België?

 • Als ik nog een jaartje jonger zou zijn, ging ik me ook meteen zo'n abo aanschaffen :) enorm goedkoop én leuk voor de zomervakantie!

 • Emily says:

  Wauw hier wist ik helemaal niet van! Wat is dit handig zeg. Heb vandaag weer 10 euro gegeven aan een tripje naar Antwerpen, zo'n kaart komt veel voordeliger uit voor mijn uitgaven aan treinticketjes :) Geweldige tip is dit!

 • Imke Db says:

  Ohh dit wist ik nog niet! Zo leuk zeg, daar ga ik denk ik wel gebruik van maken deze zomer! Ik heb er ook nog eentje liggen van op stage, haha 😉 Echt bedankt voor de goede tip!!
  XO IMKE | Pastellics

 • jana says:

  Dat is enorm handig! Ik maak er momenteel ook gebruik van, wat goedkoop is dit toch :-) x

 • Emilie says:

  Wat leuk! :) Ik ben meestal wel wat bang op treinen, maar naar de zee of soms met school moet ik er wel af en toe opzitten. Wel heb ik onlangs gehoord dat de treinen aan de kust op zaterdag niet meer gingen rijden? weet het fijne er niet meer van, maar naar de kust ga ik heel graag :)

 • Het is inderdaad wel enorm handig, maar aan de andere kant gaan ze elke zaterdag ofzo staken, dus voor mij -als jonge werkmens- is het niets waard. Maar ik denk dat het voor studenten die veel in de week de trein nemen, wel een mooie deal is! :)

  Liefs,
  Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

 • Silke says:

  Wow, hier wist ik helemaal niets van! Misschien toch even proberen in de vakantie die nog rest!

 • Bettie says:

  Wat tof! Helaas is het alleen voor mensen uit België en volgens mij heeft Nederland hier geen actie in de zomer. Ik moet het helaas doen met goedkope dagjes weg kaarten.

 • Shiralee says:

  Wow wat ontzettend handig! Jammer dat het alleen voor juli en augustus is maar ergens ook wel begrijpelijk. Echt super handig, ik ga eens kijken of wij in Nederland ook zoiets hebben. Geniet er nog van! hihi

 • Baukje says:

  Oh wauw de Mobib kaart haha, in Nederland hebben we ook zoiets maar dan mag je zelf je pasfoto uitkiezen. Toen ik in Belgie kwam studeren en zo'n kaart moest halen, had ik helemaal niet door dat er een foto werd gemaakt en heb ik maandenlang met zo'n vreselijk lelijke pasfoto rondgelopen :(
  Maar dit is wel een goede deal, jammer dat we dat in Nederland niet hebben!

 • Ik heb prachtige berichten hier ontdekt. Ik hou van de manier
  waarop je samen te stellen. Perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *