Waarom ik straks voor een derde keer naar Boedapest vertrek

Waarom Boedapest bezoeken
Ik heb nogal de stomme gewoonte om dingen die ik leuk vind héél veel te herhalen. Als een stad één keer een plekje in mijn hart veroverd heeft, heb ik er dan ook geen enkel probleem mee om er veel naar terug te keren. Vanavond vertrek ik voor een derde keer naar Boedapest. Waarom Boedapest bezoeken? Dat vertel ik je hier!

Waarom Boedapest bezoeken? Je wil terug  om…

♥ Weer te ontspannen in die heerlijke thermen! De Szécheniy baden kan je gerust meerdere keer uittesten zonder ze beu te raken

♥ Rond te slenteren in de vele gezellige straatjes. Eindeloos veel mooie gebouwen en cosy terrasjes, yes please!

♥ Lekkere cocktails te drinken in ruïnebars. Denk: allerlei oude meubels verzameld tot één chaotisch interieur en emmers cocktails voor kleine prijsjes.

Waarom boedapest bezoeken

♥ Katten te knuffelen in de kattencafés! Boedapest telt niet één, maar twee kattencafés. Nog niet uitgetest, maar héél binnenkort lezen jullie hier meer over deze crazy cat lady paradises

♥ De Gellert heuvel beklimmen en uitgeput genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

♥ Een bezoekje aan het Visserbastion brengen, dat zo uit een sprookje afkomstig lijkt. Heerlijk romantisch als de zon ondergaat!

Ben jij al eens naar Boedapest geweest? Fijne tips zijn zeker welkom! Adresjes voor fijne cocktails en taartjes al helemaal. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *