10 selfies in Boedapest

10 selfies in Boedapest
Een tripje met het gezin naar Boedapest: dat moet vastgelegd worden in selfies, toch? Ik vond de post 10 selfies in Parijs zo leuk om te maken dat ik besliste het gewoon voor élke reis te doen. En zo geschiedde: 10 selfies in Boedapest. Enjoy!

Selfie Boedapest

Eerste dag en eerste stop: de Sint-Stefanusbasiliek. We besluiten om onze benen nog even te sparen en niet naar boven te klimmen.
Next up: de Burchtheuvel. Het Vissersbastion was één van mijn favoriete plekken in Boedapest op mijn vorige tripjes, maar nu was het er ZO. Ontzettend. Druk. Helemaal niet zo leuk meer, maar wél nog altijd even pretty.
Selfie Boedapest
Lekker genieten van het uitzicht vanop de Burchtheuvel. Oh ja, mijn zus is meester in Grumpy faces maken. Altijd ideaal voor leuke selfies 😉
Nog meer mooi uitzicht, dit keer vanaf de heuvel met het Vrijheidsbeeld. Na de stevige klim even 10 minuutjes uitblazen voor ik klaar ben om op de foto te gaan. Nobody likes a tomato head, right?
Selfie Boedapest
En nog één selfie aan het Vissersbastion, het is de laatste: beloofd! Ook papa is van de partij. De foto die hij hier maakt, gebruikte ik al eerder bij mijn post over solo travel, remember?:)
Ook stond er een snel bezoekje aan het Margit eiland op het programma. Je kan er lekker wandelen in het groen. Of kaarten in het gras, zoals wij deden!
10 selfies in Boedapest
Wie Boedapest zegt, zegt ruïnebars. Deze spiegel hangt in de bekendste: Szimpla Kert. Leuk voor ‘s avonds, maar ook overdag kan je er op het terras iets lekkers drinken.
Met de mama op het Heldenplein! Hierna gingen we heerlijk ontspannen in de Szechenyi thermen (lees: uitleg waarom mijn haar zo prachtig in een staart zit).
10 selfies in Boedapest
Op onze laatste dag passeren we snel nog even aan het Parlement. Wauwie, het hele plein is eindelijk opnieuw aangelegd (bij mijn vorige bezoekjes was het nog één grote bouwwerf). Sister Grumpy is ook terug aanwezig.
Dan is het tijd om terug naar huis te gaan! Niet voordat de meest kitschy chocolade uit de supermarkt meegaat in onze koffer!
Zo, dat was een hele overload aan foto’s van mijn hoofd. Maken jullie veel selfies op reis? Ik ben het nog niet zo gewoon en voelde me soms een beetje raar, maar hey: iedereen doet het! 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *