Uitgetest (én goedgekeurd): King Kong Hostel Rotterdam

King Kong Hostel Rotterdam
 De award van mooiste hostel waar ik dit jaar in geslapen heb, gaat naar… King Kong Hostel Rotterdam! Vanaf het moment ik er binnenstapte was ik verkocht voor het fijne interieur met quirky details. Benieuwd naar meer?

King Kong Hostel Rotterdam Bar
King Kong Hostel Rotterdam

King Kong Hostel Rotterdam

3x waarom je in King Kong Hostel Rotterdam moet overnachten

♥ De ligging is ideaal. De Witte de Withstraat is hot and happening in Rotterdam. Je vindt er de beste bars én de lekkerste restaurantjes. Eén klein minpuntje aan de geweldige ligging: het feestje gaat de hele nacht door, ook als je probeert te slapen. Neem dus oordopjes mee of ga zelf lekker iets drinken. If you can’t beat them, join them, right? 

♥ I loooove het interieur. Geen duffe slaapzalen of lelijke common rooms, maar overal de allerfijnste details. Mijn favoriet? De wereldkaart waar elke bezoeker een speldje kan prikken vanwaar hij komt, awesome!

♥ De prijs is héél fijn voor zo’n mooi en centraal gelegen hostel. Al vanaf zo’n €20 slaap je in één van de slaapzalen. Een hele schappelijke prijs voor een stad als Rotterdam. Stiekem wil ik graag de rest van de stad ontdekken, dus ik denk dat King Kong dan ook mijn uitvalsbasis wordt

King Kong Hostel Rotterdam

King Kong Hostel Rotterdam

King Kong Hostel Rotterdam
Heb jij al eens een weekendje Rotterdam bezocht? Sliep je ook in een hostel? King Kong vond ik zeker en vast een aanrader! 

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *