Reisbucketlist 2015: hoe sta ik er voor?

Reisbucketlist Valencia
Begin dit jaar stelde ik lekker cliché een hele resem goeie voornemens op. Zo ook op vlak van reizen, zoals ik al eerder vertelde in mijn reisbucketlist post. Het jaar is intussen écht op zijn einde aan het lopen, benieuwd naar wat ik van mijn bucketlist kan afstrepen?

 

♥ 5 landen bezoeken (7/5)
Check! Ik bezocht niet vijf, maar zeven landen, namelijk: Spanje, Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Litouwen en Letland. Ook deed ik enkele leuke uitstapjes in la Belgique zelf, zoals een weekendje naar Ieper en een mini getaway naar Antwerpen (daar later meer over!).♥ Back to ParisOh, oui!! Ik ben in juni twee daagjes naar de stad van de liefde geweest. Ik werd helemaal happy van één van mijn favoriete steden én een heerlijk zonnetje, zoals jullie in mijn photodiary van Parijs al gezien hebben. Ook de meest narcistische post tot nu toe kwam online (A.K.A. 10 selfies in Parijs, enjoy!).

Reisbucketlist Parijs

 

♥ Nieuwe bestemmingen ontdekken

Oeps, deze kom ik half en half na. Ik bezocht namelijk verschillende steden waar ik eerder geweest ben. Zoals eerder gezegd ging ik naar Parijs, maar ook Londen, Boedapest en Vilnius verdienden een extra bezoekje. Toch ontdekte ik ook nieuw terrein: deze winter trok in naar Valencia, een kleine minivakantie bracht me naar Rotterdam en ook Riga verkende ik op mijn eentje!

♥ Interrailen door Europa

Deze plannen moet ik helaas opbergen tot later, want deze zomer had ik onverwacht toch niet genoeg tijd om een heuse interrail trip in te plannen. Bummer! Wel genoot ik mee met de fijne foto’s op de blog My Cup of Care, Justine trok namelijk wél op Interrailreis door Europa. Nu heb ik er stiekem wel zin om een Interrail reis op mijn bucketlist van volgend jaar te zeten. Who knows?:)

Had jij goeie voornemens voor 2015? Ik ben alleszins héél blij dat ik er al drie van de vier kan afstrepen. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *