Off to Paris & 1 maand Budgetista

Yaaay, vandaag staan twéé leuke dingen te gebeuren. Eerst en vooral staat Budgetista één maand online: tijd voor birthdaycake! Ik trakteer mezelf op een ander cadeautje voor deze leuke gebeurtenis: ik vertrek namelijk op dit moment naar Parijs voor twee dagen, woop woop!

Hip hip hip, hoera

Een maandje na de lancering van mijn nieuwe reisblog kan ik nog steeds zeggen dat ik héél veel zin heb om door te gaan met bloggen. Een gevoel dat ik al lang niet meer had, so it feels good 😉 Drie posts per week is een hele verademing tegenover de verplichting van elke dag nieuwe artikels klaar te hebben staan, dus ik doe lekker verder op die manier.
Wat je de volgende tijd kan verwachten op Budgetista? Uiteraard tonnen foto’s van Parijs, maar ook nog heel wat andere leuke bestemmingen en budgettips. Die laatste kunnen jullie alvast goed smaken, de vijf meest gelezen posts van de afgelopen maand staan er vol van!


De vijf must reads van deze maand

Jullie beslisten welke posts deze maand het populairste waren. Nog niet gelezen? Deze zijn de vijf artikels die je moét gelezen hebben!


Paris, baby!

Op dit eigenste moment zit ik op een bus richting de stad van de liefde. Een korte trip, want maandag moet ik natuurlijk weer op mijn stage staan, maar wél heel erg volgepland. Wat kan ik zeggen, na zes keer bezoeken is Parijs toch nog één van mijn lievelingetjes. Updates volgen héél snel op deze blog en allicht nog sneller op mijn Instagram, dus allen daarheen ^^


Wat ben jij van plan dit weekend? Ik ben alleszins very excited over mijn tripje naar Parijs!

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *