Hoe vettiger, hoe prettiger: English breakfast bij Bill’s

 

Als je in Groot-Brittannië bent, kan je bijna niet anders dan een échte English breakfast te eten. In Londen gaf onze free tour guide Gregory ons de tip om bij Bill’s te gaan, voor een ontbijt die nét genoeg vettig is. Klinkt als muziek in mijn oren! Tel daar ook nog eens een prachtig decor bij en ik ben helemaal verkocht.

Bill’s ziet er prachtig uit, met lusters en een ruwe houten afwerking. Daarom viel ik ook uit de lucht toen ik thuis na wat opzoekingswerk merkte dat Bill’s eigenlijk een keten is, met tientallen restaurants in Groot-Brittannië! Zeker eens uittesten als je in het land bent dus, want je hebt hier helemaal niet het gevoel dat je in een generieke keten beland bent.
Wat schaft de pot dan? Alles wat je wilt, eigenlijk. Bill’s is namelijk van ‘s ochtends tot ‘s avonds open. Maar laat me je alvast vertellen dat het ontbijt delicious was. Voor zo’n acht pond heb je een heel bord vol knapperige bacon, twee eitjes, toast, worstjes, … De komende uren zal je zéker geen honger hebben!
Hou jij van English breakfast? Ik ben alleszins helemaal fan, bacon kan er bij nu eenmaal op élk moment van de dag er wel in :)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *