3 reisblogs die je écht moet volgen

Aangezien ik ‘s nachts droom over reizen (ja, echt!), is het geen verrassing voor jullie dat ik héél veel reisblogs volg. Je vindt er oneindig veel op het web, om het even makkelijker te maken voor jullie deel ik drie van mijn favorieten van het moment.

Travel by San 

Mijn favoriete rubriek van reisblogster Sandra zijn haar Travel Diaries. Dé essentie van reisbloggen: ze neemt je lekker mee met veel foto’s en wat uitleg. Helemaal het gevoel alsof je er zelf bij bent. Bovendien heeft ze een héél vlotte schrijfstijl, dus elke keer er een nieuwe post in mijn Bloglovin feed verschijnt ben ik helemaal happy.

Wacca

Het koppel Liesbeth en Laurent houden samen een reisblog bij bomvol praktische tips. Ik ben alvast helemaal fan van hun handy inpaklijstjes die je als freebie krijgt. Fijn is ook dat hun reizen nooit té ver-van-je-bed zijn, dus super bereikbaar voor iedereen. Yes, ook de student on a budget (jep, ik voel me aangesproken).

What about her

De allermooiste reisblog van Nederland in my opinion. De geweldige foto’s, de adembenemende reisfilms, de handige tips: Laura has them all! Nee serieus, na het zien van haar travel movies wil ik zo vertrekken naar de plek in kwestie. Stiekem ben ik ook helemaal fan van haar home tours, want naast een prachtige blog leeft Laura in een huis dat zo van Pinterest had kunnen komen.
Wat is jouw favoriete reisblog? Bij de bovenstaande drie klik ik direct op lezen als ik een nieuwe update zie :)

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *