10 selfies in Parijs

Selfies, er is totally geen shame meer over: iedereen haalt zijn smartphone, tablet of selfiestick boven alsof het niets is. Ik kon natuurlijk niet achter blijven, bekijk dus snel mijn twee daagjes Parijs in tien selfies!

Yaay, op weg naar Parijs met de Eurolines bus! Eerst even stress, omdat de trein vertraging had en ik bijna de bus ging missen. Dus éxtra happiness eens we veilig en wel de bus op waren.
+ oh happy day, eens we in Parijs waren was het geweldig weer. Alles is toch beter met een beetje zon :) Sunglasses op en wandelen maar!
Ik was er nog nooit eerder geweest, maar op de linkse selfie zie je Galerie Vivienne. So very pretty! Meer foto’s volgen (ook zonder mijn ‘super spontane’ lach er op).
Even chillen aan het Louvre. Classy als we waren aten we lekker een McFlurry en genoten we wat van de zon én het mensen kijken, zo entertainend!
Een andere bezienswaardigheid die ik nog nooit uitgeprobeerd had: de Promenade Plantée. Niet direct mijn favoriete thing to do in Parijs.
Een avondje chillen bij de Eiffeltoren. Picknickje mee en net als de andere duizende toeristen genieten van een zonsondergang bij de meest cliché bezienswaardigheid.
Goodmorning, sunshine!! We gingen al vroeg naar de Sacré Coeur, aangezien ons hostel ook in het übergezellige Montmartre lag. Nog steeds één van mijn favoriete bezienswaardigheden in Parijs.
En aan de andere kant van de straat heb je dit prachtige uitzicht. Zoals je ziet was ook onze tweede dag een geweldige sunny day, dus wij waren alleszins helemaal happy!
Eventjes aan de zon ontsnappen in het Panthéon, een gigantisch en indrukwekkende plek. Zéker bezoeken als je in Parijs bent!
Voor we de metro terug naar de bus namen, nog snel even langs Notre Dame passeren en chillen langs de Seine. Oh so touristy, maar toch prachtig.


Zo, dit was ongeveer de meest narcistische post ooit. Vinden jullie dit een leuk format? Zijn jullie ook zo in love met Parijs als ik?:)

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *