Gratis awesome panorama op Londen: de Sky Garden

skygarden_londen
Londen, my love, een geweldige stad, maar jammer genoeg geen goedkope. Ik verklapte jullie al hoe je drie belachelijk dure dingen kan omzeilen in een eerdere post. Gelukkig zijn er ook gratis dingen  te doen (ja, écht!). Je helemaal fancy wanen in een tropische daktuin met panoramisch uitzicht over de stad is één van die heerlijke voorbeelden. Hoe? Door de Sky Garden te bezoeken!

Sky Garden

Door simpelweg online je ticket te bestellen, kan je op het gekozen tijdstip gratis aanschuiven om met de lift naar het dak te gaan. Easy as that. Toen wij gingen moest je minstens drie dagen op voorhand je ticket boeken, op de website las ik dat het nu mogelijk is tot een uur er voor, perfect!
Eerst ga je door een soort security check (zoals in de luchthaven) en dan ben je good to go. Zin om ook je plekje te reserveren? Dat kan hier op de website van de Sky Garden.

Sky Garden Londen bar

Sky Garden Londen uitzicht

Sky Pod Bar

Na een gazillion foto’s gemaakt te hebben van het prachtige uitzicht en andere toeristen lastig te hebben gevallen met de vraag of ze foto’s van ons mochten maken, viel ons oog op de Sky Pod Bar. Een beetje bang keken we op de menukaart, maar de prijzen vielen naar Londense begrippen best wel mee. £3,50 voor een vers geperst sapje op zo’n locatie vind ik een hele faire prijs, niet? Bovendien is het uitzicht al helemaal gratis, dus een extra yummie brownie of cookie kan er wel vanaf.

Sky Pod bar LondenSky Pod Bar Londen
 
De Sky Garden moét je gewoon op je to do lijstje zetten als je naar de Britse hoofdstad gaat. Jij blij én je portemonnee blij!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *