Over mij

over_mij

Ik ben Liese, nice to meet you! Afgestudeerd als Master in Communicatiewetenschappen en momenteel student (online) marketing. Liefst van al woonde ik in mijn koffer, had ik een abonnement voor het vliegtuig én een goedgevulde bankrekening om de wereld te verkennen. Helaas is dat (nog) niet zo. Tot dan vul ik graag mijn tijd met het uitdokteren van leukste én goedkoopste tripjes, budget style. Of het nu een weekendje weg is in eigen land, een citytrip naar Boedapest of een weekje Italië: zo lang ik nieuwe dingen kan ontdekken, ben ik gelukkig!

Niet enkel reizen maakt mij helemaal happy. Waar je me nog voor mag wakker maken ‘s nachts? Katten, chocolade, het nieuwe seizoen van House of Cards (of van vijftien andere series die ik volg), fun times with friends&family, heerlijke shopuitjes, een goed glas wijn, mooie zonsondergangen, en oh, heb ik al katten gezegd?

Meer weten over mij of een prangende vraag die niet kan wachten? Je kan altijd een reactie nalaten of me bereiken op budgetistablog@gmail.com